Sunday, June 05, 2005

Kuten tulette huomaamaan, on Kamera palannut kotiin!

No tokihan mukana tuli myös mies, ja ihania helmikoruja Kiinasta. Kyllä vajaat 3 viikkoa alkaa olla minun yh-äiti uraksi liikaa. Aivot narikkaan, silmät kiinni ja eteenpäin... No ei kyllä kateeksi käy, työmatkahan se oli, ja vapaahetkiä ei varmaan liikaa sielläkään ole herunut. Mutta nyt on palattu taasen normaalin päiväjärjestykseen.
Ja kuten lupasin, seuraavana kuvakavalkadi viime aikoina valmistuneista töistä. Tekeleet toki näyttäisivät paremmilta, jos niissä olisi ihminen välissä, mutta minä en harrasta taidekuvia, kuten täällä .
Kesken on (...vieläkin...) se Fifi ja Shaalikauluspusero. Ei oikein villapaita iske näin kesällä, ja muutenkin varma kesän merkki on se, että minä kaivan virkkuukoukun esille. Mikähän siinäkin on, talvella en juurikaan virkkaile, mutta kun kevät tulee...
Taidan olla taas ihan vähän koukussa, vaikka 2 työtä on kesken, himottaisi joku pieni pieni, kiva iloisenvärinen tekele saada hyppysiin...olisiko ideoita?

7 comments:

Anonymous said...

Kiva kun mies ja Kamera palasivat. Mukavia neuleita olet saanut aikaseksi.

vikke* said...

Siis ihania neuleita!
Tuo Hello Kitty on ehdoton suosikkini. Helikopteripaita on kans ihana!
Täytyypä lisätä taas uus blogi suosikkeihin ;)

Pia Nore said...

Minullakin kesän tullen virkkuukoukku pääsee käyttöön ja olen ihmetellyt mistä se oikein johtuu! Enkä käsitä:-) Kesällä vaan on jostain syystä kivempi myös virkata;-)

Stricker said...

Aivan ihania töitä olet tehnyt!

Hembu said...

Upeita töitä! Millä ajalla oikein ehdit neulomaan?!? Musta tuntuu, etää mä en saa enää mitään valmiiksi :-( Mitä muuten pidit tuosta virkatusta paidasta, sitä tekis mieli, mutta kun en oikein tuosta virkkaamisesta jaksa nyt innostua.

-miu- said...

Kiitos, kiitos kaikille kommentoijille! Hembu, se paita on yllättävän kiva päällä, minäkin olin hieman ennakkoluuloinen, mutta varmasti menee pitoon jos nämä Suomen kesäsäät sen vaan sallii...ja aikaa tuntuu ainakin toistaiseksi jostain löytyvän, joskus enemmän, yleensä vähemmän. Kun ei päivät riitä otetaan yöt avuksi...

Nimuel said...

Aivan loistavia neuleita ja ihana tapa kirjoittaa! Jatka samaan rataan.=)