Monday, September 12, 2005

No niin, nyt se on täälläkin...

Nimittäin Sophie. Aivan liian ihana ja aivan liian nopea neulottava. Hihnasta tein pidemmän kuin ohjeessa, saa nähdä venähtääkö liiankin pitkäksi käytössä, sillä käyttöön tämä laukku tulee aivan varmasti! Langan ostin viime viikonloppuna WeenMaanViljaa-tapahtumasta Jyväskylän satamasta. Kiva häppeninki, paitsi jos mukana on ratas/vaunuikäisiä, oli nimittäin porukkaa aivan hirveästi! Koko viikonlopun aikana yli 40 000 kävijää, pienellä rantaraitin pätkällä. Jollain mummolla jo hitsasi kiinni ihan totaalisesti ja huusi siellä naama punaisena että "elä sinä aikuinen nyt tunge siinä!!!". Joo joo leppoisa mieli ja niin edelleen...Mutta pääasia että lankaa löytyi: Määkylän puoti möi mm. Pirtin Kehräämön lankoja ja niinpä lankesin hahtuvalankaan...lisäksi ostin keltaoranssia meleerattua villalankaa.

Hahtuva (tai siis puolet siitä) päätyi Sophieksi, kas näin:

Koristeeksi huovutin samassa kyydissä kukkasen, johan vielä neulalla viimeistelin violetin keskustan. Vuoritin laukun violetilla pellavalla, kun tuntui että se kaipaa jotain sisällensäkin...

Ja ne sukat...voi kiesus, nyt mulla on täällä 3 kerää samanväristä erisävyistä sinistä Raita-lankaa. Vähemmän Upeeta. Mutta tiesittekö, että jalkapuolisukkakin on lisääntymiskykyinen, tässä todistusaineistoa:

Mitä tästä opimme: jos jättää kokoa 38 olevat punaiset sukat ja yhden 43 sinisen sukan samaan huoneeseen voi aamulla löytyä kokoa 25 olevat sukkakaksoset.

Ps. lankaa edelleen myytävänä, jos tuntuu että olen hinnoitellut tunnearvon mukaan, tarjoa oman näkemyksesi mukainen summa, niin katsotaan...

6 comments:

Carita said...

Ihana kukkanen ja nätti väri tuossa Sophiessasi !

Hembu said...

Söpö Sohvi! Näitähän tulee kuin sieniä sateella :-) Mulla vaan ei vieläkään ole edes puikoilla, nyyh...

Siniset Silmukat said...

Ihastuttava Sophie!

Tuazophia said...

Kaunis Sophie! Siinä on kaikki ihanaa: väri, olkahihna juuri sopivasti kierteinen, kukka...

-miu- said...

Kiitos kommenteista, pidän itsekin oikein onnistuneena!

Anonymous said...

Suloisin Sophie, jonka olen nähnyt.