Thursday, August 10, 2006

Kiitokset ihanista kommenteista. Pirkko, kyllä ihana on paljon ihanampi kuin se ihankiva.;)
Putkiskassien pinnasta lähikuvaa pyytäneille, olkaapa hyvät:

Edit: myös sanallinen ohje lisätty!


Mallivirkkaus: 1. krs: *1 ks,1 ks siten että pistät koukun kerrosta alempana olevaan silmukkaan*
2.krs: *1 ks siten että laita koukun koukun kerrosta alempana olevaan silmukkaan, 1ks*

Ohje pätee siis, kun pohjan jälkeen päästään virkkaamaan reunoja. Pohjaan voi ohjetta katsoa vaikka Ullan Esther-kassista. Omissa kasseissani virkkasin ensimmäisen kerroksen pohjan jälkeen kiinteitä silmukoita siten, että otin koukulle vain silmukan takareunan. Näin pohjan ja reunan väliin jää sievä reunus.

Lankaa, vai kudettakos tuo nyt sitten on, meni isoimpaan kassiin 450g, ruskeaan 360g ja siniseen 310g. Ohje omaspääs. Koukku oli kutonen, ihana hileAddi.

Cucumberkaupan lanka on hmmm...aika mielenkiintoista. Väri on ihana, tuntu tosi kiva, vähän turhan villaista vaan näille keleille. Ja dääm, nyt mulla on jo kahdet Rogue-langat jemmattuna. Enpäs muuten ole muistanut esitellä Tuulian ystävällisesti välittämiä Knitpicks-ihanuuksiakaan. No pidetään varastonväläytyspäivää joskus toiste...

Jos mun harrastusvälineet (langat) ei mahdu postilooraan, niin miehen vastaavat tuodaankin pihaan kuorma-autolla. Ensin se teki tän:

Ja sitten se uusi kuistin lattian:

Sitten se pyöri tuskaisena vähän aikaa, teki piirustuksia ja laskelmia, mittaili pihamaata katseellaan ja jaloillaan, ja tänään siis kuormurimies soitti ovikelloa, ja kysyi että "teillekö oli tilattu puukuorma".

Nopeeta toimintaa sieltäkin, eilen oli tilannut ja tänään toimittivat. Pitäisköhän minunkin siirtyä raksahommiin, ei tarviis odotella postilaatikolla...

Mulla on nyt pikku huiviongelma. Siitä lisää ensikerralla.

Onkos meillä treffit taas Elosella maanantaina puikkojen ja lankojen kera? Voisin yrittää saapua paikalle...

1 comment:

derea said...

Onko tohon virkkaskuvioon ohjetta jossain? Tosi kaunista jälkeä oot tehnyt :)