Friday, March 23, 2007

Perjantaimarina

Tämän hetkisen fiiliksen voisi tiivistää näin: eilen aamulla Nti 3v kysyi, missä isi. Vastasin, että Kiinassa. Tyttö sai raivarin ja karjui keittiössä, että "minä en halua että isi on aina siellä Kiinassa!!!"

Ja kun kuuli, että palaa vasta maanantaina, on ollut siitä lähtien pieni kihisevä kiukkupussi. Voi raasua, kova on ikävä. No niin meillä muillakin, että ei varmaan kovin leppoisa viikonloppu tulossa.

Tänään pitäisi vielä suunnistaa johonkin ostoshelvettiin noiden kullanmurujen kanssa ja hankkia viikonlopun sekä alkuviikon ruoat, siellä ei varmaan ketään muita olekaan. Kaksi isointa tosin "auttoi" ostoslistan teossa, listaa rustatessa käytiin mm. seuraavia keskusteluja: Laitetaanko mandariineja -ei, ne on liian terveellisiä...entäs maksalaatikkoa? no ei, sekin on terveellistä...pitsa on ruokaa, mutta ei terveellistä, laitetaan sitä...ja sitä rataa. Nyt listalta löytyy mm. paljon karkkeja, sipsiä ja valkosipulidippiä, isot kindermunat, maitoa, isopaahtoa ja pilttiä sekä joku kiva dvd. Noillahan sitä viikonlopun eleleekin :)


Ja jottei ihan menisi valitukseksi, niin jotain neule-aiheistakin on tullut tehtyä, Nepsukainen sai uuden NEULEtakin, (ei villatakin, niinkuin minä aina kaikkea neulottua nimitän. Onneksi on tuo ihana eskarilainen, joka korjaa. K
atsopas äiti, tässä vyötteessä on puuvillan merkki, ei tämä ole villaa...) Lanka on Lidlin coloradoa ja väri mitä herkuin, koko ajan neuloessa oli sellainen olo, että kohta kyllä maistan. Menekki oli paketillisen verran, eli siis 300g. Malli Modasta (numero??) omin sovelluksin, eli siis huonosti luetuin ohjein. Noiden reikärivien väliin olisi tullut vain kolmen silmukan sileä osuus, minulla on kuusi silmukkaa siinä. Huomasin mokan vasta hyvän matkaa neulottuani, silmukat oli täsmännyt alusta lähtien, joten annoin olla ja paukuttelin loppuun.

Hyvää viikonloppua kaikille!


4 comments:

Anonymous said...

Kivan jakun olet saanut tehtyä.
Kivaa viikonloppua sinulle myös

Mari said...

Herkullinen neuletakki :)

Anonymous said...

Aivan ihanan värinen neuletakki :))

Anonymous said...

Oikein ihanan raikkaan keväisen aurinkoinen neuletakki!!
Mulla on samaa lankaa odottamassa vuoroaan ja pussissakin niitä tekisi mieli haukata :).