Friday, September 02, 2005

Mikä on kun ei taidot riitä...

...mikä on kun ei onnistu?

Huivi. Tarvitsen huivin. Valitsen mallia, lehdet valtaavat olohuoneen, Google on kovilla etsiessään sopivaa mallia. No löytyy jotain, tulostin huutaa ja sylkee paperia. Malli valittu.

Alan neuloa. Jonkun matkaa väkerrettyäni ei silmukkaluku menekään enää tasan ohjeen kanssa, missä vika? No ei puutu kuin 1 silmukka jostain kohti reunaa, helppohan se nyt on sinne lisätä, jatketaan. Taas neulotaan tovi, taas joku vika. Purkuun prkl.


Kokeillaan toista mallia, yksinkertaisia kavennuksia ja langankiertoja. Onnistuu, mutta näyttää ihan pöhkölle. Purkuun prkl.


Muutama samantapainen yritys, ja yhtämonta samanlaista lopputulosta. Pitsineuleet ei vissiin ole minua varten.

No otetaanpas joku kiva pikku välityö. Sukkia tarvitsee aina, ja sitäpaitsi ne punaiset sukat (juu, sillä yhdellä kuvassa esiintyneellä Raitasukalla on PARI!), ovat vähän laittaneet senssi-ilmoitusta tulemaan. Eli sukat sinisestä Raitalangasta. 1 kerä kotona, haetaan toinen kaupasta ja aletaan neuloa. Tosi hienoa kun on taas pikkusen enemmän kuin vähän tuota sävyeroa. Purkuun prkl.

...en neulo enää mitään en enää ikinä en en en en en en!

4 comments:

Tiina said...

Koitahan jaksella, välillä ei vaan onnistu, tosin ei sitä aina tartte olla täydellinen. Sukanvarret näytti minusta oikein hyviltä, siitä vaan loppuun asti.

Tiina said...

Onpas väreissä eroa. Hyvä Novita! :(

Anonymous said...

Jaa, et neulo vai ;) uskoo ken näkee :D

Anonymous said...

Iisisti vaan kyllä se siitä ;-)