Thursday, November 03, 2005

Kehityskeskustelun paikka

Hätyytin taas miekkosta tässä eräänä päivänä puikko-ostoksille. Tilauksessa kerroin, että tarvitsen 40 senttiset 5,5 pyöröpuikot. Kassista löytyivät nämä:

Ovat kuulemma 40 senttiä pitkät (35 cm, kertoo pakkaus) ja pyöreät. Just joo. No annetaan anteeksi, samassa tilauksessa ollut uusi MODA oli sitten ihan oikeaa mallia. Sisältö tosin oli vähän pettymys, mutta se ei kai ole Miehen syy? Ja sitä paitsi, kun vähän kaivelin varastoja niin arvatkaas mitä sieltä löytyi. JOO-O, 40 senttiset 5,5 pyöröt...

Neulomuksista (melkein) valmiina on ensimmäinen joululahja, jonka hellään huomaan olen uskonut huomisillan menovinkin. Hihatehdas pitäisi laittaa pyörimään, niin saisi valmistuneisiin lisätä kaksi villapaitaa.

Tuonne siis suuntaamme huomisiltan Naapurin Rouvan kanssa. Hänestä on muuten kehittymässä oikein oiva neuloja ja lankahamsteri. Kävi ostamassa kaulaliinaan lankaa, tarve oli kahdelle kerälle, mutta osti samantien neljä, kun "voihan niitä johonkin vaikka tarvita". Kuulostaa niin tutulle.

Savonturneella ollessamme (Moi Äiti!), käytiin hauskassa kaupassa. Mieskin viihtyi, kun sai katsella moottorisahoja ja muita pöriseviä koneita. Sieltä mukaan hyppäsi tuo BiBo-lanka, Alfa, muutama kerä turkoosia Cortinaa ja Socka Coloria.

...kyllä meillä muutkin tykkää langoista...

4 comments:

Tiina said...

Vai Nilsiässä olet käynyt! Mies on sieltä kotoisin!

laurar said...

Oih, Yötä. Mä jotenkin missasin Treen keikat - siis ne molemmat, aika saavutus :)

Riksu said...

Tuollasille kaupoille olis enemmänkin tarvetta. Näin pariskunnat voisivat löytää yhteisen harrastuksen ikkunaostokset/hiplailun (siis tuotteiden)/shoppailun. Kerrassaan loistava liikeidea =)

SannaMarie said...

vau, mäkin haluan nähdä Yön! Olisivat täälläpäin kuukauden päästä. Varmaan mahtava keikka!

Muistelisin muuten, että se kello, jonka tunnustit tutuksi blogissani, ei koskaan toiminut meilläkään :D