Wednesday, October 19, 2005

Hei, se neuloi oikean vaatteen!

Tämmöinen valmistui, ja katkaisi jo sen loppumattomalta näyttäneen pikkusäläputken. Katko jatkuu, koska tasapuolisuuden nimissä Arttukin haluaa uuden villapaidan...onneksi tuo pienin ei vielä osaa tehdä pitkän tähtäimen vaatimuksia, vaan hänen toiveensa ovat lähinnä asteella "vettä", "ruokaa", "karkkia".

Ohje oli siis uudessa ristiriitaisia tunteita herättäneessä Novitassa (48), lankana minulla Schachenmayr Merino, jota meni 250g. Sen verran piti päästä säätämään, että tätä "takkia" ei saa auki, jätin napinlävet pois ja ompelin napit ala- ja päällikappaleen läpi. Samoin ompelin sen toisen liehukereunan resorin matkalta kiinni päällikappaleen resoriin. Ja hihan pyöriöstä tuli ohjeen mukaan aivan liian matala, siinä oli kavennukset joka 2 krs, minä tein joka 4 krs, ja tuli ihan passeli. Kukkien määrästä ei vielä olla päästy yksimielisyyteen, ohjeessa niitä on minun mielestä liian runsaasti, mutta katsotaan nyt, mihin päädytään.

Susannan lapset olivat yrittäneet muuntautua smurffeiksi. Jos se nauratti, naurattaa ehkä tämäkin:

Meillä oli naapurin Rouva 2-vuotiaan poikansa kanssa käymässä. No me tietysti tyytyväisinä juotiin kahvia ja neulottiin sukkia (olen saanut neulomisinnostuksen tarttumaan!!!) alakerrassa, kun nuoripari, eli tämä poika ja 1v 10kk tyttäreni, kerrankin tuntuivat leikkivän sopuisasti yläkerrassa. No vieraat lähtivät, ja minä menin koneelle yläkertaan. Jees, ei paljon kirjoiteltu, kun läppäristä oli KAIKKI näppikset nyplätty irti. Tiesittekö muuten että yksi näppäin koostuu kolmesta osasta? Otin sitten puhelun pikkuveljelle ja aloitin sen sanoilla : nyt voit sitten pitää kaikki mieleen tulevat nokkeluudet ihan omana tietonas, mutta mikä merkki mahtaa olla näppäimistön vasemmassa yläkulmassa...Oli ihan olo kuin Soneran mainoksessa ;) Ihme kyllä sain kaikki napit paikoilleen, vain toisen controlin alaosat oli niin rikki, ettei sitä saanut paikoilleen. Seuraavana päivänä oli muuten tää poju tehnyt saman homman kotonaan isänsä kannettavalle...

12 comments:

Kpupu said...

Soma paita!

Tiina said...

Poika on ihan selvästi insinööriainesta! ;D

Riksu said...

Joo kyllä tulee ihan Soneran mainos mieleen, et sitten kuitenkaan sinne asiakaspalveluun soittanut =)

Soma tuo paita ja kaunis väri, itsekin olen suunnitellut sitä tekeväni, mutta ehkä sitten joskus.

Tiina said...

Lupaavaa... Paita on hieno.

Pirkko said...

Juttusi pelasti päiväni :D Tapaaminen sopii 31.10. Jos tulee muutoksia, niin laittakaa sähköpostia (profiilissa on linkki).

Anonymous said...

Ihanaa :D näitä "kerkiäviä2 lapsia on jollakulla muullakin

Anonymous said...

hih, kivoja yllätyksiä... no, onneksi selvisitte isommitta vahingoitta.

Susanna said...

*reps *iih, on se hyvä että muidenkin lapset...

Lape said...

kehe kehe, tuli mieleen kesätöissä joukon vanhimmalle tehty tempaus, ku muutaman numeron paikkaa oikella olevassa numeroalueessa vaihtoivat... voi vitsi kun mies oli kiukkuinen kuin ampiainen ;) kun vanhasta tottumuksesta naputteli numerot katsoen.... ja ihmetteli vaan että numerot on eriä kun oli tarkoitus....

Tuli mieleen et mun veli sai joskus päähänsä irroittaa näppäimen, ja jostain syystä lattialla oli aikamoinen palapeli????? veli opiskeleekin nykyään insinööriksi....

Kaikkea "kivaa" ne muksut keksiikään... kuinkahan monta harmaata hiusta äiti on saanutkaan meiän pikku kolttosista ;)

Anonymous said...

Olipa kiva lukea tuttusi touhuista. Meillä kun 1v 2kk ikäinen tyttöni hoksasi saman viime keväänä. Sittemmin olen oppinut pitämään koneeni kannen kiinni. Muutaman kerran typy ehti konettani kurittaa, vieläkin muistona koneestani puuttuu B-kirjaimen päältä nappi. Siitä kun hävisi se pienempi lenkki alta.

Pirkko said...

Pyysit värinäytteitä. Sovitaanko, että minä tuon villanäytteitä, jos sinä tuot näytille niitä jaappanilaisohjeita. Ja vaikka sieltä rahdattuja lankojakin ;-)

-miu- said...

Onpas täällä ollut vilkasta ;) Jos siitä pojusta tulee insinööri voi ei-niin-insinöörimyönteinen bilologi-isi ottaa kiekkoja...no, aika näyttää!
Pirkko: Kyllähän minä voin ne langat ja kirjat sinne Sokokselle ihan hyvinkin rahdata!