Tuesday, August 08, 2006

Loppukiri

Kiitos opastuksesta, Kirsiär! Wetterhoffilta toimittiin tosiaan nopeasti, kun ilmaisin langanpuuteeni puhelimitse Hämeenlinnan suuntaan. Itse tilaustapahtumakin sujui ihan ongelmitta, kun pari päivää peilin edessä harjoittelin sanomaan "yksi vyyhti Sivillaa, yksi vyyhti Sivillaa..." Mietin jo ihan tosissani nauhoitettavani tilauksen etukäteen, mutta luotin lopulta itseeni ja hyvin onnistui. Tilaus perjantaina, lanka lootassa tiistaina, huivi valmis keskiviikkona:


Toijalan Putkiksiakin olen jo koukutellut, malli kaikissa sama, koko vain heittelee. Ensin havittelin noihin bambuisia sankoja,mutta sitten iski pihiys ja virkkailin sangatkin. Onnistui mielestäni ih...pois turha vaatimattomuus...oikein hyvin!


Onko muuten mitään niin tylsää kommenttia yhtäänmihinkään kuin "ihan kiva". Minä inhoan noita sanoja, silti niitä tulee joskus, valitettavasti, käytettyä. Tapa, josta pyrin aktiivisesti eroon.

Kassit saavat varmaan vielä vuorituksen, kunhan vain sopiva kangas löytyy. Kun saa päähänsä kuvan täydellisestä vuorikankaasta, on sellaisen löytäminen sitten aika hankalaa.

Samoin kun saa päähänsä mielikuvan täydellisestä neuleesta, on sen puikoille saattaminen ylivoimaista. Puolen hinnan silkkivillat ovat siihen oivalliset langat, vain malli siis uupuu.

Ja nyt pikku paljastus: mulla on ihana (ISO) pikkuveli, ja pikkuveljellä vielä ihanampi Visa. Laatikossa oli tänään lappu, jossa kerrottiin, että meille on isokokoinen kirje postissa odottamassa.

Hassua, että Cucumberpatch ja Wetterhoff ovat yhtä nopeita. Kurkkukamujen tilauksen tein perjantaina, ja paketti perillä tänään.

6 comments:

amelie said...

Nuo laukut on hienoja. Ruskea varsinkin miellyttää minun värisilmää. Olisko tuosta pinnasta mahdollisuus saada lähikuvaa? Se näyttää nimittäin mukavalta.

Anonymous said...

Mielenkiintoista tutustua tuohon putkikseen, näyttää tulevan mielenkiintoista pintaa ja " ompas haaskan näkösiä" nuo kassit.

Anonymous said...

Tosi kivoja laukkuja! Minäkin toivoin lähikuvaa pinnasta... :)
Kuinka paljon putkista yhteen laukkuun meni? (Hiiri jo melkein käväisi "tilaa"-napilla ;) )

Pirkko said...

Näitä postauksia kannattaa odottaa. Taas niin ihania töitä. Ja ihania kuvia! (sori tuo toisto, mutta meillä on perheessä teini ja puheenparsi tarttuu) Mistä olet löytänytkin noin kuivuudesta kärsimättömän näköisen kuvauspaikan?! Eihän täällä ole satanut herran aikoihin...

Anonymous said...

Hei sinun kassisi ovat niin ihkuja, että en melkein housuissa pysy. Missä noin sulosiin on ohje????
Mitä se putkis nyt sitten on??

Stricker said...

Hirmu kaunis Kiri ja mahtavia kasseja! Onnittelut todella onnistuneista töistä!